miercuri, 9 iunie 2010

Despre Noul Moise ... si corabia desertului

La fel ca Moise cel care s-a lansat ca leader al evreilor ucigand un egiptean, tot asa si un securist de la Anvers in misiunea sa pe Arges (nava), si-a inceput vocatia biblica de a distruge capitalismul din interior prin incedierea portului Rouen si a 37 de vase aflate in port, ... si daca nu a ucis si el un egiptean dupa pilda lui Moise ...macar a intrat in costiinta cetatenilor francezi ca fiind "Criminalul de la Ruen", (conform relatarilor Dlui François Henriot ofiterul de presa al portului Rouen la acea data, si a postului TV France 3 care reia tema si o televizeaza in data de sambata 31 Octombrie 2009 ) ...daca mint ele ...mint si eu.
Tot dupa pilda biblica al lui Moise, cel care ptr crima aceasta a fost rasplatit de Dumnezeu prin faptul ca l-a pus leader al evreilor, tot asa si religiosu pirat cu multe pacate pe suflet, a ajuns si el cu ajutorul Domnului sa devina conducatorul corabiei deserturilor, numita Romania.
Problema este ca omul nostru, ca fost securist de inima si suflet, a ramas fidel juramantului depus dictatorului sa slujeasca cauza dictaturii, si astfel, ajuns el insusi dictator, si-a continuat opera de distrugere a capitalismul dar din interior adica de acolo unde il durea mai tare, ... la el acasa in tara sa, pe care a transformat-o intr-un adevarat desert, lucru evident daca privim la ogoarele tarii si la fostele zone industriale.
Aceasta sarcina conforma juramantului depus, nu era de loc usoara, pentru ca nu e de loc usor sa iti conduci tara si poporul deviat pe calea cea gresita a capitalismului decadent, pe calea lui Moise, ... desertul!
Noroc de criza care ia venit in ajutor, si astfel iata-ne imbarcati in "corabia desertului" in frunte cu un marinar destoinic care ne comanda din nava bisericii, cum sa ducem o viata pioasa in post prelungit astfel ca bietii pensionari sa isi gaseasca fericirea si mantuirea in cer langa Domnu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu