sâmbătă, 19 iunie 2010

Plebiscitul permanent. singura solutie si ...

[b]Falimentul politicii = Falimentul Romaniei = Nasterea unei adevarate democratii = Plebiscitul permanent[/b]

Faptul ca actuala asa zisa clasa politica este ca o "zloata murdara" este o realitate amintita si de presedinte, dar si una pe care o simtim tot mai bine pe propria noastra piele, si care ne arata zilnic cum fie din prostie, nesimtire sau incompetenta, politicienii parca sunt angajati la concursul de distrugere totala a tarii.
Aceste fapte abominabile ne motiveaza sa avem obligatia patriotica si cetateneasca ca sa ne protejam si sa ne debarasam de aceste canalii parazite, pentru simplul motiv ca rapacitatea, ticalosia si prostia acestora a devenit cel mai mare pericol pentru cetateni si pentru viitorul tarii!

Ce facem pentru a scapa de ei?

Raspunsul la aceasta problema este simplu si incepe cu " RENUNTAREA" (la nevoie chiar si prin ample miscari de protest)la sistemul politic actual bazat pe partide, la actuala clasa politica si adoptarea unui sistem modern bazat pe plebiscit executat permanent si direct folosind tehnicile moderne de comunicatii care au patruns dseja in toate locuintele romanilor.

Aceasta posibilitate de contact direct si rapid, permite renuntarea totala la toata clasa politica care ne paraziteaza ... adica renuntarea la un parlament de nemernici profitori care nu ne reprezinta desi i-am ales uninominal sa ne reprezinte, renuntarea la guverne de politiceni verosi care ne fura impozitele, renuntarea la partide politice care se bat ptr ciolan in costisitoarele alegeri electorale inutile in care avem de ales intre diversele gasti de huligani mafioti carora li se falfaie de tara si cetatenii ei, renuntarea la gasca mafiota de clienti politici si la "politizarea" functiilor adiministrative prin care se renunta la competenta in favoarea unei politici prin care partidele isi rasplatesc clientela obedienta.

Dar totusi cu cine ii inlocuim?
Pe scurt dupa ce am constientizat faptul ca rolul clasei politice in orice tara este ca sa gasesca raspunsuri la problemele actuale ale societatii si sa propuna solutii pentru implementarea acestora de catre un executiv=guvernul ales politic).

Acest fapt din pacate nu se petrece in Romania pentru ca politicieni sunt preocupati doar de propriile probleme ... si pentru a se corecta aceasta deficienta ...si pentru ca timpurile o permit ...pentru ca au progresat fantastic tehnicile de comunicare intr-atat incat au patruns deja in fiecare casa, iata ca am ajuns in situatia in care sa putem comunica rapid si direct, astfel ca sa nu mai avem nevoie sa ne alegem un reprezentant care sa comunice in locul nostru si sa ne "reprezinte" in parlament ...dormind si privind filme porno ...ca sa voteze pentru noi!

Iata ca gratie tehnicii moderne, astazi putem sa ne transmitem votul direct si rapid fara intermediari, si astfel problemele politice ale tarii sa se hotareasca "politic" nu de catre o clasa de proftori fara scrupule, ci prin politica de consultare directa si rapida a poporului prin [b]plebiscit permanent[/b] ... asta pentru ca tot voia guvernul sa impuna un site web, care costa 500 milioane de Euro, si astfel prin aceasta se dorea impunerea generala a semnaturii personalizate, astfel ca in relatia intre stat si cetateni printr-un program informatic scump se ofera posibilitatea nu numai a platii impozetelor de acasa via internet ci si permanente referendumuri referitoare la problemele majorte ale tarii.

Aceasta forma de asumare a "responsabilitatii politice" directe si permanenta de catre toti cetateni Romaniei, va permite desfintarea partidelor politice si a parlamentului, si a guvernelor politice ... si inlocuirea acestora cu votul unui "parlament" format de 10 milioane de cetateni. care fac politica lor proprie si nu pe cea a unei clici puse pe jaf si capatuire.

Implementarii solutiilor votate de cetateni va fi pusa in practica de catre o clasa de [b]tehnocrati[/b], organizati ca si in prezent intr-un sistem administrativ ca si pana acum, dar ajunsi acolo pe locul lor pe un singur criteriu: [b]COMPETENTA![/b]

Acesti specialisti vor fi alesi pe baze de competente si vor avansa doar pe criteriul MERITOCRATIEI.
Administratia de tehnocrati va avea obligatia sa implementeze programele propuse de societatea civila prin plebiscit pe trei niveluri (national, regional, si local) iar ordinea prioritatilor acestor programe vor fi stabilite tot democratic prin acelasi plebiscit permanent ...iar implementarea lor practica se va face pe baza de licitatii deschise si nu pe baza de smecherii oportuniste dfacute intre pupincuristi obedienti aflati in cardasie mafiota cu politicienii ... asa cum este acum,

Rezultatul final este mult mai multa democratie si o administratie executata competent de specialisti la toate nivelurile


...ce puteti dori mai mut decat atat?

Acesata propunere este doar un proiect prezentat pe scurt!
Imbunatatirea acestei idei depinde de voi, adica de cei care ganditi constructiv si doriti sa schimbati ceva in tara aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu