joi, 24 iunie 2010

Presa ...cel mai mare dusman al statului (de mafioti)

Am aflat si noi, in sfarsit, ca marele pericol pentru stabilitatea Romaniei, vine de la presa ... care cu nerusinarea-i deja bine cunoscuta, face campanii impotriva mafiotilor care devalizeaza de 20 de ani tara ... care, chiar si atunci cand o fac, o fac motivati, si mai ales patrunsi de un inalt patriotism si spirit de sacrificiu ... si chiar daca mintea lor e prea proasta ca sa gaseasca solutii pentru iesirea din criza, si asta baga tara in rahat, ba chiar in plus se dovedesc suficient de idioti ca sa se mai si laude ca prostii ca nici macar nu au incercat sa caute solutii pentru iesirea din criza ...iata ca ii vedem hotariti sa actioneze ca doctorul Ciomu, pusi sa taie tot ceea ce deranjeaza ... doar ca o fac organizati disciplinat ca la armata la comanda unui sef de partid, un fel de pirat ca Jack Chioru, care s-a dovedit a fi neintrecut fie in scufundarea navelor , fie in incendieri de vase ...ba chiar vanzari de flote ...adica pirat cu experienta... motiv pentru care aceasta organizatie a lui personala, care oricum nu are culoare politica, tot asa cum banii nu au miros, sa fie denumita (macar de populatie) ..."Divizia Ciomu-Chioru" tocmai din cauza noii solutii inventate de el pentru a scoate tara din criza, taind tot ce nu aduce bani la buget'

De ex ar fi indicat sa se taie, conform doctrinei lor, absolut toate pensiile, caci se stie ca pensionarii beneficieaza gratuit de ajutorul divin al Atotputernicului, si cum tot sunt deja construite zeci de mii de biserici care asteapta fie folosite din plin, dar mai ales sa sara in ajutorul pensionarilor inlocuind scumpele medicamente cu rugaciuni ieftine, si in loc de un pat in spitalele atat de costisitoare societatii, mai bine un scaun la slujba de vecernie caci serviciile divine sunt cele mai bune bune ca sunt sprijinite chiar de Dumnezeu dar si cele mai ieftine caci credinta nu costa nimic, ba chiar iti asigura si viata vesnica ...cea ce nici un medic sau vre-un spital nu iti poate asigura ... si asta vedem din marele procent de credinciosi (90%) care isi pun viata in mainile Domnului cu cea mai mare incredere ...in timp ce preotimea le impartaseste cu darnicie ba chiar pe gratis ... semnul mortii ...adica semnul crucii!

Sub acest semn ar trebui educatii si copii ... bineinteles tot in biserica si nu in scolile care sunt si asa de tot rahatul si pline de profesori cu mari pretentii financiare.

Mergand pe aceasta cale, oricat de multe li se vor putea reprosa actualilor guvernantil ...doar un singur lucru nu li se poate imputa ...si anume ca nu actioneaza in cel mai traditional spirit romanesc ... adica exact asa cum traiau si mosii si stramosii nostri! Si asta este o datorie sfanta ... a oricarui roman adevarat!
Deci niata cum presa care critica "solutia romaneasca" pe care o aplica guvernul ... are o pozitia antinationala ...deci trebuie tratati ca niste vanzatori de tara ...desi cei care au vandut-o au fost ....aaaaa pardon ...m-am incurcat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu